STENEN
Bedrijf Bouwmaterialen Leende

info@bouwmaterialenleende.nl

06-23178935 Koen Schepens

Woonhuis Strijperstraat 14, Leende

Gevelstenen

Gevelstenen zijn er in onnoemelijk veel soorten en maten. Daardoor kun je ze ook niet allemaal op voorraad hebben. Echter de meeste gevelstenen kunnen wij wel bestellen, mits het om een voldoende grote partij gaat.

Op ons terrein hebben wij altijd een aardige hoeveelheid stenen in kleine partijen staan. Handig als u ergens een muurtje of aanbouw wilt zetten, of als u ergens een gat moet dichten.

 

De bij ons aanwezige stenen kunnen wij u voor zeer gunstige prijzen aanbieden, en passen bij de meest voorkomende gevelstenen. Die voorraad wordt geregeld weer aangevuld.

Specifieke stenen kunnen voor u besteld worden. Houd U er dan rekening mee dat bij een kleine hoeveelheid de prijs aardig kan oplopen, en dat er vrachtkosten berekend zullen worden, daar een leverancier niet gratis rijdt met 1 of 2 pakken stenen.

Poriso Stuc

PorisoStuc is een lichtgewicht volle binnenmuursteen met een hoge druksterkte. Deze steen is geschikt voor ''dragend en niet dragend werk". PorisoStuc heeft goede geluidsisolerende eigenschappen en is eenvoudig af te werken.

Deze steen hebben we in meerdere afmetingen bij ons op het terrein direct voorradig. Hij is bij ons verkrijgbaar per vol pallet of per stuk, net naar gelang het aantal dat u nodig heeft.

Kalkzandsteen

Is er in meerdere afmetingen. Zo zijn er maasformaat stenen, waalformaat stenen, maar ook de Makz Vellingblokken (voor schoonwerk muren) en de gewone Makz kalkzandsteenblokken.

Kalkzandsteen hebben bij ons op het terrein direct voorradig. Ze zijn bij ons verkrijgbaar per vol pallet of per stuk, net naar gelang het aantal dat u nodig heeft.

Betonblokken

Betonblokken zijn er in verschillende maten.

De afmetingen zijn 19x29cm in de diktes 10, 14 en 20cm.

Kom gerust bij ons langs, en kijk naar de diverse mogelijkheden.

Gasbetonblokken

Afmetingen van de blokken:

5 cm dik x 20 cm breed x 60 cm lang

7 cm dik x 20 cm breed x 60 cm lang

10 cm dik x 20 cm breed x 60 cm lang

Tevens hebben wij Sakrete blokkenlijm en de benodigde bevestigingsmaterialen zoals hoekankers, lijm- en koppelstrips.

Copyright 2017 All rights protected - Webdesign Bouwmaterialen Leende